A3 Haber

İzmir’de işçi servisi ile kamyon çarpıştı: Dört kişi yaşamını yitirdi

İzmir’de işçi servisi ile kamyon çarpıştı: Dört kişi yaşamını yitirdi

İzmir’de işçi servisi ile kamyon çarpıştı: Dört kişi yaşamını yitirdi
Şubat 13
10:28 2020

İzmir Bergama’da, altın madeni işçi servisi ile kamyon çarpıştı. Kazada dört işçi yaşamını yitirirken, sekiz kişi de yaralandı.

İzmir’in Bergama ilçesinde saat 09.30 sıralarında, Bergama-Ayvalık yolu üzerindeki Selçuk Mahallesi, Kozak Caddesi’nde meydana geldi. Çukuralan mevkisindeki altın madeninden gece vardiyasından çıkan işçileri Bergama’daki evlerine götüren Cemal Vahaplar yönetimindeki servis midibüsü ile karşı yönden gelen Ömer Faruk Özdemir yönetimindeki kamyon çarpıştı.

Dört işçi yaşamını yitirdi

Yoldaki gizli buzlanmanın neden olduğu belirtilen kazada, servisteki işçilerden 63 yaşındaki Ramazan Kömürcü, 51 yaşındaki Mehmet Ali Çakmak, 63 yaşındaki İsmail Ökemen ile 33 yaşındaki vardiya amiri Emre Parmaksız, yaşamını yitirdi.

Minibüs şoförü Cemal Vahaplar ile işçiler Yahya Kartal, Erkan Aktürk, Önder Karakaya, Erkan Yıldız ile kamyon şoförü Ömer Faruk Özdemir, yanındaki Gürcistan vatandaşları Jani Samkharadze ve kardeşi Simon Samkharadze yaralandı.

Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Bir orman ürünleri işletmesine ait olan kamyonun Kozak Yaylası’na tomruk almaya gittiği, Gürcü kardeşlerin de bu işletmede çalıştığı belirtildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER