A3 Haber

İdlib’de yaşanan saldırının ardından Erdoğan sessizliğini koruyor

İdlib’de yaşanan saldırının ardından Erdoğan sessizliğini koruyor

İdlib’de yaşanan saldırının ardından Erdoğan sessizliğini koruyor
Şubat 28
11:02 2020

Suriye’deki saldırıda 33 askerin yaşamını yitirmesi ve ardından yaşanan gelişmeleri kamuoyuna Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın açıklaması sosyal medyada tepkilere neden oldu. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise hala sessizliğini koruyor.

A3 Haber Merkezi– İdlib’de yaşanan saldırıda 33 askerinin yaşamını yitirmesinin ardından yaşananları kamuoyuna açıklayan ilk yetkili isim Hatay Valisi Rahmi Doğan oldu. Vali Doğan, “Yapılan hava saldırıları sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Diğer yaralılarımızın tedavileri devam etmektedir. Şu an itibariyle 32 yaralımız var ve bu yaralı askerlerimizin hiçbirinin hayati tehlikesinin olmadığını söyleyebilirim.Bu yaralılarımızın bütün tedavileri sağlık personelimiz tarafından yerine getirilmektedir” açıklamasını yaptı.

Vali Doğan’ın açıklamasının ardından birçok Bakan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan başsağlığı ve taziye mesajları geldi.

Ancak AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya dair herhangi bir açıklama yapmadı. Erdoğan’dan İdlib’de yaşanan saldırının ardından hiçbir açıklama gelmedi. Erdoğan’ın yaşanan saldırının ardından sessiz kalması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER