A3 Haber

Adalet Bakanı: Cezaevlerinde pozitif koronavirüs vakası yok

Adalet Bakanı: Cezaevlerinde pozitif koronavirüs vakası yok

Adalet Bakanı: Cezaevlerinde pozitif koronavirüs vakası yok
Mart 20
17:23 2020

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, koronavirüs salgınına karşı tedbir alındığını belirterek, “Cezaevlerimizde pozitif rastlanan hiçbir vaka yoktur” açıklamasında bulundu.

A3 Haber Merkezi- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bakanlık girişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koronavirüsle ilgili “Cezaevlerinde ne gibi önlemler alındığı” sorusunu yanıtlayan Bakan Gül, “Hem personelimize hem cezaevinde bulunan mahkum ve tutuklulara hiçbir şekilde dışarıdan riskin oluşmaması için her türlü tedbir alınıyor. Maske, eldiven gibi tüm tedarikler yapıldı. Telefon haklarına ilave haklar verildi. İleride atılacak her türlü adımlarla da oradaki vatandaşlarımızın ve personelimizin bu riske bulaşmaması için her türlü tedbirimizi alıyoruz. Cezaevlerimizde pozitif rastlanan hiçbir vaka yoktur” diye konuştu.

“Hakim arkadaşımızın durumu iyi”

Bakan Gül, İstanbul’da bir hakimin eşinde koronavirüs tespit edildiğini anımsatarak, “Hakim arkadaşımızın sağlık durumu iyi. Bankada çalışan eşinde pozitif çıkmıştı. Arkadaşımızın sağlık durumu takip ediliyor. Test sonucu henüz çıkmadı. Adliyedeki ilgili komisyonumuz da tedbirleri aldılar. Umarız tüm vatandaşlarımız için bu süreci hep birlikte atlatmış oluruz” dedi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER