A3 Haber

TTB, koronavirüs için güvenilir bilgi kaynağı hazırladı

TTB, koronavirüs için güvenilir bilgi kaynağı hazırladı

TTB, koronavirüs için güvenilir bilgi kaynağı hazırladı
Mart 20
13:09 2020

TTB ve TTB UDEK bünyesinde ‘Koronavirüs Pandemisi Çalışma Grubu’ oluşturdu. Grup, pandemi konusunda bilimsel içeriği üye uzmanlık dernekleri ve uzmanlarca onaylanmış bilgi ve video, afiş gibi materyallerin internet sitesi üzerinden paylaşacak.

A3 Haber Merkezi- Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve TTB Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu’nca (UDEK), koronavirüs pandemisinin, hekimler, sağlık çalışanları ve hastalar açısından önemli tehlikeleri beraberinde getirdiği, buna karşın bilgilendirme ve önlemler konusundaki eksikliklerin karmaşaya yol açtığı tespitinden hareketle, TTB-UDEK bünyesinde bir “Koronavirüs Pandemisi Çalışma Grubu” oluşturuldu.

Koronavirüs Pandemisi Çalışma Grubu, pandemi konusunda bilimsel içeriği üye uzmanlık dernekleri ve uzmanlarca onaylanmış bilgi ve video, afiş gibi materyallerin web sitemiz üzerinden paylaşımına başladı. Hekimler, sağlık çalışanları ve kamuoyu, TTB UDEK tarafından onaylanmış güncel, güvenilir, bilimsel kaynaklara hekimlik.org/koronavirus ve ttb.org.tr/udek bağlantılarından ulaşabilecek.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER