A3 Haber

HDP, Kardeş Aile Kampanyası başlattı: Bizler paylaşıyoruz, sizler de paylaşın

HDP, Kardeş Aile Kampanyası başlattı: Bizler paylaşıyoruz, sizler de paylaşın

HDP, Kardeş Aile Kampanyası başlattı: Bizler paylaşıyoruz, sizler de paylaşın
Nisan 05
15:41 2020

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, koronavirüs pandemisine karşı kampanya başlattıklarını açıkladı: “Kardeş Aile Kampanyası’nı bugün itibariyle başlattık. Kampanyamızın sloganı ‘Bizler paylaşıyoruz, sizler de paylaşın.”

A3 Haber Merkezi- HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, koronavirüs pandemisine karşı, “Bizler paylaşıyoruz, sizler de paylaşın” sloganıyla “Kardeş Aile Kampanyası” başlattıklarını açıkladı

HDP MYK toplantısının ardından konuşan Buldan, koronavirüs pandemisinin dünyanın bir çok yerini sardığını belirterek, başlatılan kampanyayı şöyle duyurdu: “Yeni bir dayanışma kampanyası örgütledik. İhtiyaç sahibi olan her kesime ulaşmanın yol ve yöntemlerini bulmalıyız. Kardeş Aile Kampanyası’nı bugün itibariyle başlattık. Kampanyamızın sloganı ‘Bizler paylaşıyoruz, sizler de paylaşın’. Değerli arkadaşlarım binanızda ve sokağınızda ihtiyaç sahibi olan insanlarla dayanışma içinde olun.

“Hükümet HDP’nin kampanyasını engellemeye çalışıyor

Hükümet HDP’nin her türlü kampanyasını engelleyerek bunun önüne geçmek istemektedir. Bizler belediyelerimiz aracılığıyla yapacağımız örgütleme kampanyasını gerçekleştiremiyoruz ancak bizlerin sizlere ulaşacağı yöntemleri arıyoruz. Yalnız değilsiniz HDP yanınızda” diyen Buldan, Türkiye’de ölüm ve vaka sayılarının arttığına dikkat çekti: “Türkiye halkları olarak çok daha sıkı önlemler almamız gerekiyor. Bu günü kadar yapılanlar yeterli değil. İnsanlar hala işlerine gitmek durumunda kalıyor. Sosyal devlet olmamamızdan kaynaklı insanlar geleceklerini düşünerek evlerinden çıkmak zorunda kalıyorlar. Çünkü kazanabilecekleri mekanlar hala kapalı değil. İşçi, emekçi hala üretime devam ediyor. Avrupa’da ülkeleri yönetenler ‘Evlerinizden çıkmayın, biz sizin geleceğinizi garanti altına alıyoruz’ güvencesi veriyor. Ne yazık ki Türkiye’de güvence yok, ülkeyi yönetenler vatandaştan para talep ediyor. Vatandaşa verebildiği sadece bir IBAN numarası.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER