A3 Haber

Maskesiz girmeyin uyarısından kavga çıktı, fırın sahibi yaralandı

Maskesiz girmeyin uyarısından kavga çıktı, fırın sahibi yaralandı

Maskesiz girmeyin uyarısından kavga çıktı, fırın sahibi yaralandı
Nisan 07
17:30 2020

Antalya Kepez’de fırına maskesiz girmek istedikleri için işletme sahibi tarafından uyarılan dört kişi, sandalye ve masaları devirerek, fırın sahibine saldırdı. Demir çubukların da kullanıldığı kavgada, işletme sahibi Cihan Deniz bacağından bıçakla yaralandı.

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Habipler Mahallesi’ndeki fırına girmek isteyen dört kişilik bir grubun maskesiz olduğunu fark eden işletme sahibi Cihan Deniz, grubu maske takmaları yönünde uyardı. Uyarıya küfürle karşılık veren grupla Deniz arasında tartışma çıktı. Grup daha sonra işletmeden ayrıldı.

Bir süre sonra arkadaşlarını da yanlarına alarak tekrar işletmeye gelen gruptakiler yanlarında getirdikleri demir çubuklarla hem işletme sahibi hem de çalışanlara saldırdı. Sandalye, masa ve çiçek saksıları ile çöp kovasının havada uçuştuğu kavgada, işletme sahibi Cihan Deniz de bacağından bıçakla yaralandı.

Müşterilerin araya girmesiyle ayrılan taraflardan kavgayı başlatan dört kişilik grup, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çağrılan ambulansla hastaneye götürülen Cihan Deniz ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis ekipleri eşkalini belirledikleri dört kişiyi daha sonra gözaltına alarak ifadeleri için polis merkezine götürdü.

“Aile büyükleri gelip özür diledi”

Olayın ardından kavgaya karışan dört kişilik grubun yakınları işletmeye gelerek, Cihan Deniz’den özür dileyip olayın büyümemesi ricasında bulundu. Şikayetçi olmadığını ancak yaşananların kendilerinden kaynaklı bir durum olmadığını ifade eden Cihan Deniz, “Biz maske kuralını en sıkı şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Buna rağmen gelip böyle karşı çıkanlar ve olayı kavga boyutuna getirenler oluyor. Keşke yaşanmasaydı ancak 4 kişinin aile büyükleri gelip özür dilediler konuyu kapattık” dedi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER