A3 Haber

İngiltere Başbakanı Johnson’ın son testi negatif çıktı

İngiltere Başbakanı Johnson’ın son testi negatif çıktı

İngiltere Başbakanı Johnson’ın son testi negatif çıktı
Nisan 13
16:01 2020

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüsü yenerek tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilmişti. İşe hemen dönmeyeceğini açıklayan Johnson’ın son yapılan koronavirüs testi negatif çıktı.

A3 Haber Merkezi- Dünya genelinde 115 bin kişinin yaşamını yitirmesine neden olan koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınan  ve tedavisinin ardından dün taburcu edilen İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın son yapılan koronavirüs testi negatif çıktı. Daha önce sürü bağışıklığı sisteminden söz eden ve bünyesi güçlü olanın virüsten korunacağını iddia eden Johnson’un bu sözleri büyük tepki toplamıştı.

Johnson’ın sözcüsü Dominic Raab, Johnson’ın hastaneden ayrılmadan önce yapılan koronavirüs test sonucunun negatif çıktığını açıkladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, hastaneden ayrılmadan önce tekrar test edildi. Başbakanın koronavirüs Covid-19 testinin negatif olduğu bildirildi.

Hafta sonu yoğun bakım ünitesinden çıkan ve daha sonra da taburcu edilen Başbakan Johnson evinde dinlenmeye çekildi. Başbakanlıktan verilen bilgiye göre, Johnson’un hastaneden ayrılmadan önce tekrar test edildiği ve test sonucunun negatif olduğu bildirildi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER