A3 Haber

Polis operasyon yaptı, hırsızlık şüphelisi intihar etti

Polis operasyon yaptı, hırsızlık şüphelisi intihar etti

Polis operasyon yaptı, hırsızlık şüphelisi intihar etti
Nisan 23
14:13 2020

İstanbul’da eczane, PTT şubesi ve tekel bayilerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen iki kişinin evine yapılan baskında bir şüpheli tabancayla kendini vurarak intihar etti. Polis evde bulunan diğer şüpheliyi gözaltına alırken, üçüncü şüphelinin ise suçüstü yakalandığı öğrenildi.

İstanbul Ataşehir, Kartal, Ümraniye ve Sancaktepe’de meydana gelen hırsızlık olayları üzerine polis tarafından inceleme başlatıldı. Polis kısa süre sonra şüphelilerin izini Üsküdar’da buldu. Bir işyerinden hırsızlık yapan şüphelilerin peşine düşüldü. Şüphelilerden S.Ç. kullanmakta olduğu çalıntı otomobille birlikte kaçarken, yanında bulunan silahlı iki şüpheli ise polise ateş açarak yaya olarak kaçtı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı. Polis şüphelilerin gizlendiği evi tespit ederek onları yakalamak için operasyon düzenledi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra evin kapısını çaldı. Ancak kapı açılmazken, bir süre sonra içeriden bir el silah sesi geldi. Silah sesinin ardından Kadir K. adlı şüpheli kapıyı açarak polislere teslim oldu ve arkadaşının intihar ettiğini söyledi.

Şenol E., Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi. Evde yapılan aramada iki adet ruhsatsız tabanca ile hırsızlıklarda kullanılan tornavida ve levyeler bulundu.

İki şüpheli tutuklandı

Polis operasyonu sırasında intihar ettiği belirtilen Şenol E.’nin 22 yaşında olduğu tespit edildi. 20 yaşındaki Kadir K. ile 21 yaşındaki Şeyhmus Ç. sorguya alındı. 11 işyerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER