A3 Haber

Yandaşların Ekrem İmamoğlu’na ‘limon’ komplosu deşifre oldu

Yandaşların Ekrem İmamoğlu’na ‘limon’ komplosu deşifre oldu

Yandaşların Ekrem İmamoğlu’na ‘limon’ komplosu deşifre oldu
Nisan 24
22:09 2020

Mersinli üreticiler limonlarının ellerinde kaldığını belirterek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan destek istemişti. Çağrıyı karşılıksız bırakmayan İmamoğlu, Mersin’den 100 ton limon sipariş ettiklerini duyurmuştu. Bir kameraman ve kiralık üreticinin Ekrem İmamoğlu’na kurmaya çalıştıkları tuzağın görüntüleri ortaya çıktı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Mersinli üreticilerden 100 ton limon alındığını duyurmuştu. Bir kameraman ve kiralık üreticinin Ekrem İmamoğlu’na kurmaya çalıştıkları tuzağın görüntüleri ortaya çıktı.

Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günlerde Mersinli üreticilerden 100 ton limon alındığını duyurmuştu. Bu haberin ardından yandaşlar harekete geçti.

Cumhuriyet gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Tuncay Mollaveisoğlu’nun sosyal medyada paylaştığı videoda bir kameraman çiftçiyle röportaj yaparken görülüyor.

Adının Mahmut olduğu öğrenilen kameramanın “100 ton çiftçilerden alınmadığını söylüyorsunuz. Peki Ekrem İmamoğlu bu 100 ton limonu nereden aldı?” sorusunu yönelttiği çiftçiye, ne cevap vereceğini de söylüyor.

Kameramanın, röportaj yaptığı çiftçiye, çiftçinin tüm itirazlarına rağmen “yandaş üreticiden aldı” demesi konusunda ısrar ettiği de görüntülerde yer alıyor.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER