A3 Haber

Tanınmış iş insanı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Tanınmış iş insanı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Tanınmış iş insanı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi
Nisan 26
13:06 2020

Tanınmış iş insanı, Yıldırım Eğitim Vakfı Başkanı Abuzer Yıldırım, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mermer ocağı sahibi olan, yaptığı yatırım ve yardımlar ile tanınan Adıyamanlı iş insanı Abuzer Yıldırım, bir hafta önce rahatsızlanınca Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Covid-19 testi pozitif çıkan Yıldırım, koronavirüs tedavisine alındı.

Sağlık durumu ağırlaşan Yıldırım’ın tedavisine daha sonra yoğun bakım ünitesinde devam edildi. Yıldırım, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Abuzer Yıldırım’ın cenazesinin, yapılan işlemlerin ardından koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verileceği belirtildi.

Bakan Soylu plaket vermişti

Adıyaman’a ağız ve diş hastanesi, okul, cami, sağlık ocağı ile taziye evi yaptıran Abuzer Yıldırım’a, 2012 yılında şehit olan yeğeni Ahmet Yıldırım adına 2017’de yapılan polis merkezi, 2019’da ise özel harekat ve çevik kuvvet ek bina yapımındaki desteği için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından plaket verilmişti. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER