A3 Haber

Terzide gündüz maske üretip gece kumar oynarken yakalanan kadınlar: Altın günü için toplandık

Terzide gündüz maske üretip gece kumar oynarken yakalanan kadınlar: Altın günü için toplandık

Terzide gündüz maske üretip gece kumar oynarken yakalanan kadınlar: Altın günü için toplandık
Mayıs 04
11:20 2020

Adana’da işyeri ve evlerini kumarhaneye çeviren altı şüpheli, polisin düzenlediği eş zamanlı baskınlarla suçüstü yakalandı. Bir terzide gündüz maske üretilip, gece kumar oynatılması dikkat çekti. Baskın sırasında polisin kumar oynayan kadınlara, “Burada ne yapıyorsunuz” diye sorması üzerine, kadınlardan biri “Altın günümüz vardı, gün yapıyorduk. Kumar oynamıyorduk” diye cevap verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, koronavirüs tedbirlerine rağmen üç ev, bir çiftlik ve iki iş yerinde kumar oynatıldığını belirledi.  Teknik ve fiziki takibin ardından Özcan S.’ye ait kahvehanenin ön girişindeki kepenklerin kapalı olduğu, işyerinin arka girişine yapılan gizli geçitten müşterilerin içeri alındığı tespit edildi.

Orhan Ö.’nün terzihanesinde ise sabah maske ve tulum üretildiği, gece ise kumar oynatıldığı belirlendi. Vildan A. ile Hülya K.’nın de evlerinde kumar gecesi düzenlediği, Savaş B.’nin de çiftliğinde kumar oynattığı tespit edildi.

Başka bir kahvehane sahibi Emin K.’nın da akşam saatlerinde iş yerini kumarhaneye dönüştürdüğü anlaşıldı.

Belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen polis ekipleri, Özcan S., Orhan Ö., Vildan A., Hülya K., Savaş B. ve Emin K.’yı gözaltına aldı. Şüphelilere, ‘kumar oynanması için yer ve imkan sağlama’ suçundan adli işlem uygulandı. Öte yandan iş yeri, çiftlik ve evlerde yapılan aramalarda kumardan elde edildiği düşünülen toplam 8 bin 450 TL para, oyun kağıtları ve pullara el konuldu, iş yerleri mühürlendi.

Baskın sırasında polisin kumar oynayan kadınlara, “Burada ne yapıyorsunuz” diye sorması üzerine, kadınlardan biri, “Altın günümüz vardı, gün yapıyorduk. Kumar oynamıyorduk” diye cevap verdi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER