A3 Haber

Ahmet Davutoğlu: İktidar maske dağıtımını, maske krizine çevirdi

Ahmet Davutoğlu: İktidar maske dağıtımını, maske krizine çevirdi

Ahmet Davutoğlu: İktidar maske dağıtımını, maske krizine çevirdi
Mayıs 06
21:15 2020

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Maske krizi mevcut iktidarın yönetim zaafını ortaya seren en güzel örneklerden biridir. İktidar, basit bir maske dağıtımını dahi başaramamış, maske dağıtımını maske krizine çevirmiştir.” dedi.

A3 Haber Merkezi- Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, iktidarın basit bir maske dağıtımını dahi beceremediğini söyledi.

Davutoğlu, twitterdan yaptığı paylaşımda, “Ülke yönetilemiyor. Maske krizi mevcut iktidarın yönetim zaafını ortaya seren en güzel örneklerden biridir. İktidar, basit bir maske dağıtımını dahi başaramamış, maske dağıtımını maske krizine çevirmiştir. Defalarca dağıtım yöntemi ve adresi değiştirilmiş, başka aktörlerin milletimize maske dağıtması engellenmiş ancak maalesef bugüne kadar halen maske dağıtmayı başaramamıştır. Basit bir altyapı ile asgari bir yönetim becerisi ile çözülebilecek basit ama hayati bir mesele maalesef 2 aya yakın zamandır halen çözüme kavuşturulamamıştır. Maske krizi ucuz popülizm ile ciddi meseleler çözülemediğini, ülke yönetilemediğini bir kez daha göstermiştir” diye konuştu.

Hükümete, şu ana kadar kaç maske dağıtıldığını, ülke genelinde ne kadar zamanda maskelerin ulaştırılmasının planlandığını sorularını yönelten Davutoğlu, Gelecek Partisi Bitlis İl Teşkilatı’nın ücretsiz maske dağıtımının engellendiğini belirtti.

“Ya maske dağıtın ya da temin edenleri engellemeyin”

İktidara “Ya maske dağıtın ya da temin edenleri engellemeyin” diye seslenen Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İktidar kendisi çözüm üretemediği gibi çözüm üreten iyiniyetli ve etkin teşebbüsleri de engellemektedir. Hayırseverlerin desteği ile il başkanlıklarımızca halkımıza ücretsiz maske dağıtılması bile engellenmektedir. Son olarak Cumartesi günü Bitlis’te ücretsiz maske dağıtan parti mensuplarımız gözaltına alınmıştır. İktidara tekrar sesleniyorum: Evde kal diyerek halkın rızk sorunu, maske tak diyerek maske sorunu çözülmez. Ya halka yeteri kadar ve zamanında maske temin edin ya da temin edenleri engellemeyin, teşvik edin.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER