A3 Haber

İtfaiye merdiveniyle, pencerelerden Anneler Günü’nü kutladı

İtfaiye merdiveniyle, pencerelerden Anneler Günü’nü kutladı

İtfaiye merdiveniyle, pencerelerden Anneler Günü’nü kutladı
Mayıs 10
16:41 2020

Edirne Keşan’da Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, sosyal mesafe kuralına dikkat çekerek Anneler Günü’nü kutladı. İtfaiye merdivenine bağlı sepetle evlerinin pencerelerine kadar çıktığı, ilçenin en yaşlı iki annesine, çiçek verdi.

Edirne’nin Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamınsa sosyal mesafe kuralına dikkat çekmek ve Anneler Günü’nü kutlamak amacıyla ilginç yönteme başvurdu.

Başkan Helvacıoğlu, ilçenin en yaşlı kadınlarından, Yukarı Zaferiye Mahallesi Medya Caddesi’nde oturan, 85 yaşındaki iki çocuk annesi Nebiye Tokmak ve Yeni Mahalle Zübeyde Hanım Caddesi’nde oturan, 94 yaşındaki dört çocuk annesi Ayşe Değirmendereli’nin evlerinin pencerelerine itfaiye merdivenine bağlı sepetle çıktı. Helvacıoğlu, Anneler Günü’nü kutladı ve ilçenin en yaşlı iki annesine çiçek ile hediyeler verdi. İlginç Anneler Günü kutlaması, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanırken, çevredekiler de olanları ilgiyle izledi.

Başkan Mustafa Helvacıoğlu, Keşan’ın en yaşlı annelerinin tüm vatandaşlar adına Anneler Günü’nü kutladığını belirterek, “Anneler bizleri için eksilmeyen değerlerimizdir. Cennet onların ayakları altında. Sosyal mesafe kuralına uyarak kendisine çiçeğini verdik. Amacımız farkındalık yaratmak. Belediyeci olduğumuz için kendisine itfaiye sepetiyle camdan ulaştık. Allah onlara uzun ömür ve sağlıklı günler versin” dedi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER