A3 Haber

Cübbeli Ahmet: Rüyamda gördüm, darbe tehlikesi var

Cübbeli Ahmet: Rüyamda gördüm, darbe tehlikesi var

Cübbeli Ahmet: Rüyamda gördüm, darbe tehlikesi var
Mayıs 11
10:53 2020

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü katıldığı bir programda “Darbe tehlikesi var, rüyamda gördüm” dedi. 

‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü katıldığı programda Ramazan ayına dair açıklamalarda bulunurken ilginç bir çıkışa imza attı.  Cübbeli Ahmet, rüyasında darbe yapıldığını gördüğünü belirtti.

Darbe tartışmaları hakkında konuşan Cübbeli Ahmet, “Tayyip Bey’in darbe söylentilerinden nemalandığını düşünmüyorum. Rüyalarım darbe tehlikesi olduğunu gördüm. Önümüzdeki süreçte üç dört rüyam vardı ve bunlar gazetede çıkmıştı. Açıklamalarımın ardından tam yedi ay sonra 15 Temmuz oldu. Darbe tehlikesi görüyorum fakat FETÖ ve destekçileri değil. Darbe tehlikesi var ama yakında demiyorum. Darbe için ekonomik kriz mi bahane edilir. İşte o zaman silahlanma konusunda yine uyardım. Suriye’de örnekleri mevcut selefi derneklerin silahlanması sonra Şialar’ın silahlanması.” 

Kaftancıoğlu’na sert sözler 

Canan Kaftancıoğlu’na sert sözler kullanan Cübbeli, “Yalnız şu var yani Canan Kaftancıoğlu, zaten DHKP-C kafasıyla PKK kafasıyla devlete seri katil diyen bir kafa. Darbe olsa ona mı yarayacak sanki? Darbe olsa ona da yaramayacak” şeklinde konuştu. 

 

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER