A3 Haber

Ali Koç’tan ‘kriz’ uyarısı: Esas sıkıntıyı önümüzdeki sezon göreceğiz

Ali Koç’tan ‘kriz’ uyarısı: Esas sıkıntıyı önümüzdeki sezon göreceğiz

Ali Koç’tan ‘kriz’ uyarısı: Esas sıkıntıyı önümüzdeki sezon göreceğiz
Mayıs 26
13:23 2020

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç, önümüzdeki sezon Türk futbolunu maddi krizin beklediğini belirtti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç, önümüzdeki sezon Türk futbolunu maddi krizin beklediğini belirtti.  Ali Koç’un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

  • Futbol takımımız Riva’da ilk kampını yapıyor. TFF’ye teşekkür ederiz. Spor ekonomisi olarak benim düşünceme göre esas sıkıntıyı önümüzdeki sezon göreceğiz. Sponsorlar iptal için kapımızı çalıyor. Süper lig veya bir alt ligin oynanması, daha alt liglerde ise futbolun oynanmaması gerekiyor. Her şey şampiyonluk değil, sağlık daha önemli, ama tedbirlerimizi alırsak oynayabiliriz.
  • Spor ekonomisi açısından, aslında benim düşüncem esas olumsuz etkilerini gelecek sezon göreceğiz. Gelecek sezon sponsorların durumu ne olacak, emin değiliz. Muhtelif sponsorlar kapımızı çalıyor şimdiden. Kombineler, maç biletleri ne olacak bilmiyoruz. Bu süreçte beklemediğimiz şeyler oluyor. Yayıncı kuruluş, gelecek sezon için neler talep edecek bilmiyoruz.
  • Federasyonun verdiği zor bir karar. Yurt içinde, dışında tartışmalar var. Futbolu bir şekilde devam ettirmek, sezonu tamamlamaya çalışmak önemli. Futboldaki iptalin etkisi diğer sporlar gibi olmayacaktır. Şu aşamada en doğru karar oynamak gibi duruyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER