A3 Haber

Hakkari’de PKK ile çıkan çatışmada iki asker yaşamını yitirdi

Hakkari’de PKK ile çıkan çatışmada iki asker yaşamını yitirdi

Hakkari’de PKK ile çıkan çatışmada iki asker yaşamını yitirdi
Mayıs 30
21:27 2020

Hakkari Çukurca’da PKK ile çıkan çatışmada Uzman Çavuş Uğur Bora ve Piyade Er Mehmet Günay yaşamını yitirdi.

Hakkari Çukurca’da PKK ile çıkan çatışmada Uzman Çavuş Uğur Bora ve Piyade Er Mehmet Günay yaşamını yitirdi. Siyasilerden yaşamını yitiren askerler için başsağlığı mesajları geldi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yayınladığı mesajda şöyle dedi:

“Diyarbakır’da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuz Atakan Arslan ile Hakkâri’de çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Uğur Bora ve Piyade Er Mehmet Günay’a Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun.

Ülkemize yönelik terör tehdidi sona erene, son terörist etkisiz hale getirilene kadar terörle mücadelemiz kesintisiz ve kararlı bir şekilde devam edecektir. Rabbim kahraman güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yayınladığı mesajda, “Diyarbakır’da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuz Atakan Arslan ile Hakkâri’de çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Uğur Bora ve Piyade Er Mehmet Günay’a Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!” ifadelerine yer verdi.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER