A3 Haber

Muharrem İnce’den ‘adaylık’ açıklaması: Elbette düşünüyorum

Muharrem İnce’den ‘adaylık’ açıklaması: Elbette düşünüyorum

Muharrem İnce’den ‘adaylık’ açıklaması: Elbette düşünüyorum
Haziran 16
12:35 2020

CHP’nin 2018 yılındaki seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, ‘Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyor musunuz?’ sorusuna “Elbette düşünüyorum” cevabını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski Cumhurbaşkanı adayı ve Milletvekili Muharrem İnce, COVID-19 salgını sonrası yaşanan süreç , Türkiye ekonomisi ve CHP gündemi hakkında gündemi değerlendirerek gazeteci Ece İçmez’in sorularını yanıtladı. CHP’nin 24 Haziran 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, önümüzdeki seçimlerde tekrar cumhurbaşkanı adayı olacağının sinyalini verdi.

“Elbette düşünüyorum”

İnce, gazeteci Ece İçmez’in yönelttiği “Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna şu cevabı verdi: “Elbette düşünüyorum. Seçime 50 gün kala adaylığı açıklanmış birisi olarak 50 günde Türkiye’deki siyasi atmosferi değiştirdik, iktidarın kaybedebileceği inancını yeşerttik. 40 yıl aradan sonra yüzde 30 bandını aştık.

“Bu böyle yarım kalmayacak’ demiştik”

İlk seçimde başaramadık ama ‘bu böyle yarım kalmayacak’ demiştik, iddiamıza, o iddiamızın gerektirdiği çalışmalara devam ediyoruz. Üretimi, üreticiyi, tarımı destekleyen, sosyal belediyecilik kapsamında ön safhalarda yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin birçok projesi dayanışma ruhu ile devam ediyor” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER