A3 Haber

Son 24 saatte yedi kişi intihar ederek yaşamına son verdi

Son 24 saatte yedi kişi intihar ederek yaşamına son verdi

Son 24 saatte yedi kişi intihar ederek yaşamına son verdi
Haziran 23
16:59 2020

Sakarya Serdivan’da 48 yaşındaki iş insanı Faruk G., evinde başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi. Giresun Çanakçı’da Ali Kodalak, eşini uyurken bıçaklayarak öldürdü, ardından da intihar etti. İstanbul Maltepe’de sahilden denize atlayan 25 yaşındaki Salih Türker, intihar ederek yaşamını sonlandırdı. Muğla Bodrum’da, restoran ve hediyelik eşya dükkanı sahibi 47 yaşındaki Turhan Ş., işyerinin önündeki çardağa kendini iple asarak, intihar etti. Antalya’nın Alanya ilçesinde yalnız yaşayan 73 yaşındaki Sabriye G., kendini asarak intihar etti. Antalya’ya tatile gelen 82 yaşındaki Alman Saim Kenges, kaldığı otel odasının balkonundan atlayarak, intihar etti. Denizli Merkezefendi’de, kolonya içerek intihara kalkışan 65 yaşındaki Ahmet Çete, kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesi’ndeki odasının camından kendisini boşluğa bırakarak yaşamına son verdi.

A3 Haber Merkezi | Ekonomik kriz ile koronavirüs salgınıyla birlikte ekonomik gücün azalması ve işsizliğin artması nedeniyle umudunu yitiren insanlar, intihar ederek yaşamına son veriyor.

Verilere göre 2018 yılında 3 bin 161 kişi intihar etmişti. Son 24 saatte yedi kişinin daha intihar ederek yaşamına son verdiği belirlendi.

İş insanı, tabancayla yaşamına son verdi

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan bir sitede mühendislik firması bulunan makine mühendisi 48 yaşındaki Faruk G., sabah saatlerinde evinde başına dayadığı tabancayla intihar etti. Faruk G.’nin bir süredir eşinden ayrı yaşadığı ve ekonomik sıkıntılar yaşadığı belirtildi.

Sağlık ekibi Faruk G.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Bir çocuk babası Faruk G.’nin cenazesi otopsi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezi’ne götürüldü.

Önce eşini öldürdü, ardından intihar etti

Giresun’un Çanakçı ilçesinde iddiaya göre, Ali Kodalak, uyuduğu sırada karısını yatakta bıçaklayarak öldürdü, daha sonra iple kendini asarak intihar etti.

Sağlık ekipleri Çakır Kodalak’ı yatağında bıçaklanmış halde, Ali Kodalak’ı ise evin tavanındaki demire asılı halde ölü buldu. Ali Kodalak ve eşi Çakır Kodalak’ın cesetleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Denize atlayarak yaşamını sonlandırdı

İstanbul’un Maltepe ilçesinin sahilinde gece saatlerinde Salih Türker, telefon ve cüzdanını kayalıklara bıraktıktan sonra denize atlayarak intihar etti. Sahil güvenlik ekipleri, genci denizden çıkardı.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi’ne kaldırılan Türker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İşyerinin önündeki çardağa kendini astı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Yalıkavak Geriş Mahallesi Şeyhülislam Ömer Lütfü Caddesi üzerindeki işyerinde Turhan Ş., kendini çardağa asarak intihar etti. Turhan Ş.’nin çardağın bulunduğu restoranı 20 yıldır işlettiği ve süs kabaklarından yapılan hediyelik eşyalar sattığı öğrenildi.

Bir çocuk babası Turhan Ş.’nin cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Yaşlı kadın evinde intihar etti

Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı İncekum Mahallesi’nde yalnız yaşayan Sabriye G., sabah eve gelen oğlu tarafından iple boynundan asılı halde bulundu. Sağlık ekipleri Sabriye G.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Sabriye G.’nin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sabriye G.’nin intihar ettiği değerlendirildi.

Otel balkonundan atlayarak yaşamına son verdi

Antalya’nın Konyaaltı ilçesine bağlı Arapsuyu Mahallesi 639 Sokak’taki bir otelde tatil için gelen Alman Saim Kenges, iddiaya göre odasının balkonunun korkuluklarına çıktı.

Görevliler, yaşlı adamı ikna etmeye çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Korkuluklardan kendini boşluğa bırakan Kenges, beton zemine düşerek, yaşamını yitirdi. Kenges’in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kolonyayla intihara kalkıştı, hastanenin penceresinden atladı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Bereketler Mahallesi’nde iddiaya göre evinde kolonya içerek intihar girişiminde bulunan Ahmet Çete, sağlık ekibince Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çete, Acil Servis’te yapılan ilk müdahalesinin ardından hastanenin üçüncü katındaki göğüs hastalıkları servisine yatırıldı.  Çete, hastanenin üçüncü katındaki odasının camından atlayarak yaşamına son verdi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER