A3 Haber

Binali Yıldırım’ın eşine hakaret ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı

Binali Yıldırım’ın eşine hakaret ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı

Binali Yıldırım’ın eşine hakaret ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı
Temmuz 10
12:52 2020

AKP İzmir Milletvekili ve eski Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’a sosyal medyadan hakaret ettiği iddia edilen Levent Özeren Bursa’da gözaltına alındı.

AKP’li siyasilere hakaret suçlamasıyla gözaltına alınan vatandaşların sayısı artıyor. Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’a yönelik sosyal medyada hakaret ettiği iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Semiha Yıldırım’a yönelik paylaşımlara Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da tepki gösterdi. Oktay, “İnsan onurunu ve aileyi hedef alan bu ahlaksızlığa ve benzerlerine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” ifadesini kullandı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Seviyesizlik zincirine bir çirkinlik daha eklendi. Sayın Semiha Yıldırım’a dönük ahlaksız ifadeleri kınıyoruz” dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da “Sarfedilen seviyesiz sözler, kadınlara olan bakış açılarını bir kez daha gözler önüne sermiştir” dedi.

Gözaltına alındı

Semiha Yıldırım’a hakaret ettiği iddia edilen hesabın sahibi Levent Özeren hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” ve “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla yakalama kararı çıkarıldı.

Bursa’da gözaltına alınan Özeren’in ifadesinin alınması amacıyla emniyete götürüldü.

Sosyal medyadan konuya ilişkin açıklama yapan zanlı , söz konusu paylaşımı yaptığını hatırlamadığını, o dönemde bir süreliğine sosyal medya hesabının ele geçirildiğini ve Yıldırım çiftinden özür dilediğini belirtti.

Özeren bir süreliğine İYİ Parti’de siyaset yapmıştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER