A3 Haber

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, eşini “Onursal Koordinatör” ilan etti

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, eşini “Onursal Koordinatör” ilan etti

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, eşini “Onursal Koordinatör” ilan etti
Ağustos 24
13:49 2020

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, eşini “Onursal Koordinatör” olarak ilan etti. Kendisi için Gaziemir Belediyesi ismi ve logosu bulunan bir kartvizit bastıran Deniz Arda kartvizitte unvan olarak “Onursal Koordinatör-Dış İlişkiler Ofisi’ni kullandığı ortaya çıktı.

A3Haber Merkezi– Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda’nın bastırdığı kartvizit tartışmalara neden oldu. Başkan Arda’nın eşi Deniz Arda, Gaziemir Belediyesi ismi ve logosuyla bastırdığı kartvizitte “Onursal Koordinatör – Dış İlişkiler Ofisi” sıfatını kullandığı ortaya çıktı. Sosyal medyada yurttaşlar tarafından paylaşılan kartvizit tartışmaları hakkında Deniz Arda ve Başkan Arda’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Sosyal medyanın gündeminde

Deniz Arda’nın “Onursal Koordinatör” sıfatını kullandığı kartvizit sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında girerken Twitter’da gündem oldu.

Başkan Arda: O benim yol göstericim

Başkan Halil Arda, “eş başkan” yakıştırması yapılan eşi Deniz Arda için daha önce yaptığı açıklamada, “Eşim bana büyük destek veriyor. Gönüllü olarak Gaziemir Belediyesi için çalışıyor. O benim siyasi danışmanım. Burada gizlenecek saklanacak bir şey yok. İyi bir danışman, iyi bir stratejist. Dünyayı, Avrupa’yı çok iyi tanıyan biri. Almanya’da doktorasını yapıyor. O benim yol göstericim Burs ofisi, kardeş belediyeler, Avrupa Birliği projelerinde en büyük danışmanımızdır. 100 kişilik bir kadın ordusuyla çalışıyor” demişti.

Belediye Başkanı’ndan açıklama

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda konuyla ilgili açıklama yaptı.

Arda’nın açıklaması şöyle:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER