A3 Haber

Üç otomobil çarpıştı: Dört ölü, altı yaralı

Üç otomobil çarpıştı: Dört ölü, altı yaralı

Üç otomobil çarpıştı: Dört ölü, altı yaralı
Ağustos 24
08:15 2020

Bursa’nın İnegöl ilçesinde üç otomobilin karıştığı kazada dört kişi hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı.

Kaza saat 20.30 sıralarında İnegöl ilçesi Bursa- Ankara yolu Mezitler mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü henüz öğrenilemeyen otomobil ters şeride girince, Sebahattin Cankurt ve Osman Murat Özbaş’ın kullandığı otomobillerle çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle, otomobillerin içinde bulunan yedi kişi yola savruldu, üç kişi de araçların içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri, olası bir kazanın yaşanmaması için önlem alırken, otomobil içinde sıkışan yolcular, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde dört kişinin öldüğü tespit edildi.

Yaralı 6 kişi yapılan ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekipler, ölen kişilerin kimliğinin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürürken, Bursa- Ankara yolu trafiğe kapatıldı.

Ölenlerin kimlikleri belli oldu

Kazada 06 N 7659 plakalı otomobilin sürücüsü 42 yaşındaki Ali Dalçık, eşi Aysel Öztürk Dalçık ile Ali Dalçık’ın kardeşi 44 yaşındaki Emine Abinik ve 34 FM 9026 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan 30 yaşındaki İbrahim Cankurt hayatını kaybetti.

Doğum günüymüş

İbrahim Cankurt’un Antalya Başsavcısının yeğeni olduğu belirlendi. Ayrıca Cankurt’un bugün doğum günü olduğu ortaya çıktı.

34 FM 9026 plakalı otomobildeki Kadriye Cankurt, Reyhan Cankurt, Semanur Cankurt ve 16 KHD 36 plakalı otomobildeki Osman Murat Özbaş ve Saire Özçiftçi ise yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan yaralıların hastanedeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER