A3 Haber

Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım koronavirüse yakalandı

Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım koronavirüse yakalandı

Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım koronavirüse yakalandı
Eylül 03
13:59 2020

Türkiye Cumhuriyeti’nin son başbakanı AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım koronavirüse yakalandı.

Bir süredir Erzincan’da bulunan Binali Yıldırım, genel kontrol amacıyla eşi Semiha Yıldırım ile birlikte hastaneye gitti.Sağlık kontrollerini yaptıran Yıldırım çifti, Erzincan’daki temasları nedeniyle koronavirüs testi de yaptırdı.

Eski Başbakan Binali Yıldırım ve eşinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Yıldırım “Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır” açıklamasını yaptı. (ANKA)

Bakan Koca’dan ‘Binali Yıldırım’ açıklaması: Kendilerini evde tedavileri için hastanemizden uğurladık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Twitter’da paylaşıldı. Bakan Koca, paylaşımında “Binali Yıldırım Bey ve kıymetli eşi Semiha Hanım’ın Ankara Şehir Hastanemizde yapılan tetkiklerinde COVID-19 testleri pozitif çıkmıştır. Şu an için durumları iyi ve kendilerini evde tedavileri için hastanemizden uğurladık. Gücümüz tedbir almaya ve sevdiklerimizi korumaya yeter” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER