A3 Haber

Kadın cinayeti: 18 yaşındaki Sevilay’ı öldürüp polis teslim oldu

Kadın cinayeti: 18 yaşındaki Sevilay’ı öldürüp polis teslim oldu

Kadın cinayeti: 18 yaşındaki Sevilay’ı öldürüp polis teslim oldu
Eylül 05
20:54 2020

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yaşayan 18 yaşındaki Sevilay Kaya, birlikte yaşadığı Vüsal Oruçov tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayeti işleyen saldırgan, polise teslim oldu.

Olay, saat 12.30 sıralarında Gaziosmanpaşa’nın Merkez Mahallesi Aldemir Sokak’ta bulunan bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vüsal Oruçov birlikte yaşadığı Sevilay Kaya ile tartışmaya başladı. Oruçov daha sonra eline aldığı bıçakla Kaya’ya saldırdı. Kaya’nın boğazını kesen Oruçov bir süre daha evde durduktan sonra hızla binadan çıkarak uzaklaşırken, bağırış seslerini duyan komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Kaçan saldırgan koca ise polis ekiplerine teslim oldu. Oruçov’un emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Saldırhan Vüsal Oruçov’un, genç kadını öldürdükten sonra kanıyla duvara, “İhanetin bedeli ölümdür” yazdığı öğrenildi.

Mahallede yaşayan Salih Baykal, “Ben burada mahallede oturuyorum. Olay hakkında bir bilgimiz yok da, kız burada pastanede çalışıyordu. Görmüşlüğümüz var. Yazık, genç bir kızdı. Ben evde olup, olmadığını bilmiyorum. Kocasını tanımıyorum. Zaten yeni evlenmişti. Buraya da yeni taşındılar. İki ay falan oldu tanışalı. 2-3 ay olmamıştır yani” ifadelerini kullandı.

Kaya’nın cansız bedeni, olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından ambulansla hastane morguna kaldırıldı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER