A3 Haber

Kadın cinayeti: Öğretmen, eşini öldürdü dördüncü kattan atlayıp intihar etti

Kadın cinayeti: Öğretmen, eşini öldürdü dördüncü kattan atlayıp intihar etti

Kadın cinayeti: Öğretmen, eşini öldürdü dördüncü kattan atlayıp intihar etti
Eylül 09
16:37 2020

İzmir’de, sınıf öğretmeni İrfan T., tartıştığı eşi Meryem T.’yi bıçaklayarak öldürdü. İrfan T., dördüncü kattan kendisini boşluğa bırakarak intihar etti.

A3 Haber Merkezi- İzmir’in Buca ilçesine bağlı Efeler Mahallesi 318 Sokak’ta saat 10.30 sıralarında, iddiaya göre, sınıf öğretmeni 51 yaşındaki İrfan T., şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi emekli bankacı 50 yaşındaki Meryem T. ile tartıştı.

Tartışma bahanesiyle mutfaktan ekmek bıçağı alan İrfan T., eşini boğazından bıçakladı. Daha sonra dördüncü kattaki evin balkonuna çıkan İrfan T., kendisini boşluğa bıraktı. Sağlık görevlileri, çifti hastaneye kaldırdı. Sağlık durumu kritik olan Meryem T. ile eşi İrfan T., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

İrfan T.’nin üzerine düştüğü, binanın bahçesindeki demir parmaklıkların yamulduğu görüldü. Çiftin iki çocuk sahibi olduğu, erkek olan 12 yaşındaki E.T.’nin olay sırasında evde bulunduğu, ablası 22 yaşındaki İ.T.’nin ise dışarıda olduğu öğrenildi.

Binanın altındaki marketi işleten Doğukan Beytut, “Olay sırasında ben dükkanımdaydım. Bir bağırış duydum ve hemen dışarı çıktım. Baktığımda adam can çekişiyordu, 4’üncü kattan atlamıştı, son nefeslerini veriyordu. Sonra ‘Yukarıda çocuk var’ dediler, biz de hemen asansörle çıktık. Eve girdiğimizde annenin boğazının kesik olduğunu gördük, kanlar içindeydi. Çocuk o anda şoktaydı. Ağlamıyordu. Biz onu aşağı indirmeye çalıştık ama o, ‘Ellerimi yıkamak istiyorum. Annem yavaş nefes alıyor’ diyordu. Daha sonra onu da alıp aşağı indik” dedi.

Ağustos ayında 27 kadın öldürüldü

Öte yandan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun aylık raporuna göre, 2020 Ağustos ayında 27 kadın öldürüldü, 23 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER