A3 Haber

AKP Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen görevinden istifa etti

AKP Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen görevinden istifa etti

AKP Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen görevinden istifa etti
Eylül 21
23:13 2020

AKP Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, “İşlerimin yoğunluğu ve partimin bayrağının daha yukarı taşınması için şu an itibarıyla ayrılmış bulunuyorum” dedi.

A3 Haber Merkezi- AKP Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, il başkanlığı görevinden ayrıldığını bildirdi.

Sezen, düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 2,5 yıldır yürüttüğü görevinden istifa ettiğini, partisinin il yönetiminin göreve devam ettiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: “Sohbetlerimiz, muhabbetimiz bundan sonra AK dava için yine aynı amaçlarla başka zeminlerde devam edecektir. Yaklaşık 2,5 yıldır büyük bir şerefle yürüttüğüm AKP Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevinden, Genel Merkezle yaptığım istişareler sonucu, işlerimin yoğunluğu ve partimin bayrağının daha yukarı taşınması için şu an itibarıyla ayrılmış bulunuyorum.

Partililerden ve basın mensuplarından helallik isteyen Sezen, şunları söyledi: “Her başlangıç nasıl ki bir vedaya gebe ise, her veda da bir başlangıca gebedir. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde partimize hizmet etmeye, daha büyük bir coşku ve heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu bir veda değil, bayrağı daha yükseğe taşıma yarışıdır. İl başkanının kim olduğundan daha önemli olan şey, bu görevin nasıl ifa edildiğidir.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER