A3 Haber

Köpeklerin bulduğu kafatası kayıp işçiye ait çıktı: Dört kişi gözaltına alındı

Köpeklerin bulduğu kafatası kayıp işçiye ait çıktı: Dört kişi gözaltına alındı

Köpeklerin bulduğu kafatası kayıp işçiye ait çıktı: Dört kişi gözaltına alındı
Ekim 05
11:15 2020

Muğla Bodrum’da 1.5 ay önce bir tersanenin bahçesinde köpeklerin bulduğu kafatasının 24 Aralık 2019’dan beri kayıp olan işçi Mehmet Ali Koran’a ait olduğu tespit edildi, dört kişi gözaltına alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi’ndeki tersanede çalışan işçilerin beslediği “Çiko” isimli köpek, 17 Temmuz’da saat 01.40 sıralarında bir kafatası buldu. Bir insana ait olduğu belirlenen kafatasını gören işçiler büyük şaşkınlık yaşadı. Tersanenin işletmecisi 49 yaşındaki Ali Efe, sabah işe geldiğinde durumu öğrenip, polise haber verdi. Polis ekipleri, kafatasını incelenmek üzere alarak, Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

DNA sonucuyla tespit

Kafatasının aynı bölgede geçen 24 Aralık’tan bu yana kayıp olan bir tersanede boya ustası olarak çalışan 36 yaşındaki Mehmet Ali Koran’a ait olabileceği şüphesi üzerine polis, ormanlık alanda drone ile tarama çalışması yaptı. Polis, tersane işletmecisi Efe ile dört işçinin ifadelerine de başvurdu. Ancak herhangi bir sonuç alınamadı.

Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilen kafatasının yapılan DNA sonucunda, 24 Aralık 2019 tarihinden bu yana kendisinden haber alınamayan Mehmet Ali Koran’a ait olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Koran’ın dört arkadaşını cinayet şüphesiyle gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifade işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER