A3 Haber

Instagram’a üç yeni özellik geldi

Instagram’a üç yeni özellik geldi

Instagram’a üç yeni özellik geldi
Ekim 08
17:02 2020

Instagram, kısa sürede en popüler özelliklerinden biri haline gelen Reels için üç özellik birden yayınladı. Yeni özellikler, hem içerik üreticilerin hem de Reels kullanıcılarının deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

A3 Haber Merkezi- Instagram’ın geçtiğimiz aylarda yayınladığı ve kısa süre içinde platformun en popüler özelliklerinden biri haline gelerek ana ekranda kendi kısayol butonuna da sahip olan Reels, yayınlanan son güncelleme ile hem içerik üreticiler hem de standart kullanıcılar için yepyeni özellikler kazandı.

Son güncelleme ile birlikte Instagram Reels’e ses arama, ses kaydetme ve DM üzerinden ses sayfalarını paylaşma olarak tanımlayabileceğimiz üç özellik birden geldi.

Instagram’dan Reels’in yeni özellikleriyle ilgili yapılan açıklamada, “Reels hala oldukça yeni olsa da insanların yaptıklarını görmek bize ilham veriyor. Ses ve müziğin bir trende katılırken büyük ilham kaynakları olduğunu, kitlelere ulaşmak, hatta viral olmak için bir fırsat sunabildiğini biliyoruz; bu yüzden bugün kullanıma sunduğumuz yeni ses özellikleri için çok heyecanlıyız” denildi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER