A3 Haber

“Latin Müzik Gecesi” etkinliğinde dört kişi koronavirüse yakalandı

“Latin Müzik Gecesi” etkinliğinde dört kişi koronavirüse yakalandı

“Latin Müzik Gecesi” etkinliğinde dört kişi koronavirüse yakalandı
Ekim 23
08:14 2020

Aydın Kuşadası’nda “Latin Müzik Gecesi“ adı altında düzenlenen dans partisinde eğlenen dört kişinin Covid-19’a yakalandığı ortaya çıktı. Haberi Dans Sporları Aydın İl Temsilcisi, Zeki Uyanık, sosyal medya hesabından duyurdu.

Kuşadası’nda 9 Ekim’de gerçekleşen Latin Müzik Gecesi adlı partide sosyal mesafe ve hijyen kurallarının hiçe sayıldı. Partide eğlenen dört kişinin koronavirüs testinin pozitif olduğu ortaya çıktı.

Kuşadası Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bir gece kulübünde 9 Ekim tarihinde gerçekleşen “Latin Müzik Gecesi“ adlı dans partisinde yaşananlar, Türkiye Dans Sporları Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Zeki Uyanık’ın sosyal medyadan yaptığı açıklamayla öğrenildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Uyanık şunları kaydetti: “Bölgemizdeki tüm dans okullarının ve dans sevenlerin dikkatine. Üzülerek belirtmek isterim ki yasak olmasına rağmen Kusadası’nda gerçekleştirilen dans gecesine katılan bir kaç arkadaşın korona testi pozitif çıkmıştır. Arkadaşlar kendilerini 14 gün karantinaya alınmıştır. Ne yazık ki, organizasyon sahibi bu konu hakkında bir paylaşımda bulunmayıp, konuyu okul sahibi ve antrenörlerden gizleyerek hepimizin hayatını riske atmıştır. Ayrıca organizasyona katılan kişiler arasında okullarda ve dershanelerde çalışan kişilerde bulunmaktadır. Virüse yakalanan arkadaşın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile öğrendik. Sorumluluk sahibi arkadaşımız gecede dans ettiği arkadaşlarını arayarak uyarıda bulunmuş. Kendisine sorumluluğundan dolayı teşekkürler. Bizim girişimlerimiz ile haberi olmayan arkadaşlara da ulaşmaya çalıştık. Testleri pozitif çıkan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Organizasyona katılan diğer arkadaşlarımızın da test yaptırımlarını tavsiye ediyoruz.”


32

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER