A3 Haber

CHP’li Ağbaba: Erdoğan servisçileri aşağılıyor, ağlanması gereken bir durum

CHP’li Ağbaba: Erdoğan servisçileri aşağılıyor, ağlanması gereken bir durum

CHP’li Ağbaba: Erdoğan servisçileri aşağılıyor, ağlanması gereken bir durum
Ekim 26
16:39 2020

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Malatya’da “evimize ekmek götüremiyoruz” diyen servisçi esnafına “Bu durum bana biraz abartı geldi” karşılığın vermesi için “O insanı, servisçileri aşağılıyor, hazin, ağlanması gereken bir durum” yorumunu yaptı. Ağbaba, devletin servisçi esnafına karşılıksız destek vermesini istedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Malatya’da servisçi esnafının diyaloğuna ilişkin açıklama yaptı. Pandemi başlangıcından ve okullar kapandığından beri servisçilerin kendi işlerini yapamadığını, işsiz kaldıkları için evlerine ekmek götüremediklerini anlatan Ağbaba’nın açıklaması şöyle:

“Servisçiyi aşağılıyor”

Okullar kapandığından beri devlet servisçilere tek bir kuruş vermiş değil üstelik kredi de alamıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Evime ekmek götüremiyorum’ diyen servisçi esnafına ‘Bu bana biraz abartı geldi, al keyif çayı iç’ diyor, o esnafı, servisçileri aşağılıyor, ağlanması gereken bir durum.

“Fanatik AKP’lidir, kendisine baskı yapıyorlar”

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşan Malatya Minibüs ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce’nin fanatik AKP’li olduğunu biliyoruz. Servisçi AKP’li bir arkadaşımız, buna bir şey dediğimiz yok. Bizim duyuramadığımızı o duyurdu. Bu arkadaşımız seçim döneminde minibüsleri çalıştırıp arkasına AKP afişi asıp ücretsiz insan taşır, biz biliyoruz bunu. AKP’lilerin baskı yapması ilginç hayretle karşılıyoruz. Servisçiye baskı yapılmasını kınıyoruz, gerçekleri ifade etmiştir. Bizim duyuramadığımız sesi Mesut İnce duyurmuştur. Devletin yapması gereken şey servisçi esnafına karşılıksız destek vermektir.” (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER