A3 Haber

27 gündür Covid-19 tedavisi gören Tuncay Özkan’dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

27 gündür Covid-19 tedavisi gören Tuncay Özkan’dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

27 gündür Covid-19 tedavisi gören Tuncay Özkan’dan sağlık durumuna ilişkin açıklama
Kasım 27
19:02 2020

Koronavirüs nedeniyle 27 gündür tedavi gören CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sağlık durumuna ilişkin bilgi verirken, “Çok şükür, her şey çok daha güzel, daha sağlıklıyım. Kendim nefes alabiliyorum, koronavirüs tedavim bitti diyebilirim” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından İzmir’de bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Özkan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir videoyla sağlık durumuna ilişkin son gelişmeleri aktardı.

“Covid-19 ile mücadelemde 27. gün: Beni hayata döndürdüler” başlığıyla paylaşımda bulunan Özkan, “Bugün koronavirüs yakalanıșımın 27. günü. Her şey daha güzel. Kendim nefes alıp verebiliyorum,  koronavirüs tedavim bitti diyebilirim. Ancak koronavirüsün bende yarattığı bazı rahatsızlıklar var, akciğer ve diğer organlarda. Onlarla ilgili mücadelemiz 3 ay daha devam edecek. Sağlığım şu anda gayet iyi” diyerek koronavirüs ve diğer hastalıklardan dolayı yatan bütün hastalara şifa diledi.

“Neredeyse ölmek üzereydim”

Tuncay Özkan, “Koronavirüs konusunda farkındalığı attırmak çok önemli. Koronavirüsten neredeyse ölmek üzereydim. Ege Üniversitesi Hastanesi’ni hocalarına ve rektörümüze çok teşekkür ediyorum, beni hayata döndürdüler” diyerek bütün sağlıkçılara teşekkür ve sevgilerini sundu.

Özkan, kendisini sevenlere ve desteğini sunanlara iyi dileklerini göndererek videoyu sonlandırdı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER