A3 Haber

AKP’li belediye, Demet Akalın ve Alişan için korona yasağını deldi

AKP’li belediye, Demet Akalın ve Alişan için korona yasağını deldi

AKP’li belediye, Demet Akalın ve Alişan için korona yasağını deldi
Kasım 29
12:38 2020

Şanlıurfa’ya giden şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için AKP’li Şanlıurfa Belediyesi restoran yasağını deldi. İki şarkıcı için Şanlıurfa Belediyesi’ne ait sosyal tesiste yemek servisi yapılırken, Demet Akalın o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Şarkıcılar Alişan ve Demet Akalın için Şanlıyurfa’da belediyenin korona yasaklarını deldiği ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Eyyubiye ilçesinde, iki şarkıcı için korona virüse karşı alınan yasakları hiçe sayılarak Şanlıurfa Büyükeşhir Belediyesi’ne ait olan sosyal tesis açılarak yemek servisi yapıldı. Demet Akalın’ın o anları Instagram hesabından paylaştı. Demet Akalın’ın paylaşımı ile ortaya çıkan anlar tepki çekti.

Korona virüs salgınında vaka sayısının hızla artması sonrası alınan yeni önlemler kapsamında restoranlar sadece paket servis için açık kalmış ve restoranlarda müşterilerin yemek yemesi yasaklanmıştı.

“Kamu kurumları yasakları çiğniyor”

Sözcü’den Evren Demirdaş’ın haberine göre, Yasağa rağmen şarkıcılar için restoran yasağının delinmesine tepki gösteren Eyyübiye ilçe belediyesi eski meclis üyesi Bilal Tekatlı sosyal medya hesabından şu tepkiyi gösterdi;

“Esnafa günah, belediyeye mübah mı? Sn valim @Abdullah_Erin47 restaurant ve lokantalar sadece paket servisi olacaktı. Kamu kurumları, hükümetimizin aldığı kararları çiğniyor ise vatandaş ne yapsın. Gereğini yapmanız dileği ile”

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER