A3 Haber

Gökçek’ten Mansur Yavaş’a tehdit: Ya yola geleceksin ya da getirileceksin

Gökçek’ten Mansur Yavaş’a tehdit: Ya yola geleceksin ya da getirileceksin

Gökçek’ten Mansur Yavaş’a tehdit: Ya yola geleceksin ya da getirileceksin
Aralık 08
12:21 2020

Başkanlığı döneminde yaptığı vurgun ve israflarla tanınan Melih Gökçek, yapılan yolsuzlukları belgeleriyle tek tek açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı tehdit etti. Gökçek sosyal medya hesabından, “Ya kendiliğinden Meclis’te yola geleceksin. Ya da yola getirileceksin” ifadelerine yer verdi.

Kamunun yüz milyonlarca lirasını dinozor heykelleri ve rağbet görmeyen Anka Park’a harcamasıyla gündeme gelen AKP’li Melih Gökçek, kendisine ait sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı tehdit etti.

Başkan Mansur Yavaş’ın “Elimizdeki 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyasını savcılığa verdik, kendime ‘Çalıyor ama çalışıyor’ dedirtmeyeceğim” diyerek, suçladığı eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ya kendiliğinden Meclis’te yola geleceksin ya da yola getirileceksin” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aralık ayı toplantısında, yolsuzluklar dosyasını açan Mansur Yavaş, son 10 yılda adrese teslim ihalelerin savcılığa bildirildiğini belirterek, “Sadece 6 yolsuzlukta kamu zararı 2.8 katrilyondur, 40’a yakın suç duyurusunda toplam kamu zararı da 3 katrilyonluk olarak belirlendi” diye konuşmuştu.

Yolsuzlukla suçlanan eski Ankara Büyükşehir Belediye Melih Gökçek kişisel Twitter hesabından “Bak Mansur, başkanlık makamına oturup despotluk yapmaya çalışıyorsun… AK Partililer aslan terbiyecisidir. Değil ki senin gibi birini terbiye etmesinler… Ya kendiliğinden Meclis’te yola geleceksin. Ya da yola getirileceksin” ifadelerine yer verdi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER