A3 Haber

Yaşamını yitiren sağlıkçıları anmaya izin yok!

Yaşamını yitiren sağlıkçıları anmaya izin yok!

Yaşamını yitiren sağlıkçıları anmaya izin yok!
Aralık 11
14:03 2020

Sağlık Bakanlığı önünde Covid-19 nedeniyle yaşamını yitiren sağlık çalışanlarını anmak isteyen sağlıkçılara polis izin vermedi.

A3 Haber Merkezi | Yeni tip koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren sağlık emekçilerini anmak için Sağlık Bakanlığı önünde bir dakikalık saygı duruşunda bulunmak isteyen sağlıkçılara polis izin vermedi.

Sağlıkçılar, Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi yakınlarında karanfilleriyle bekleyişini sürdürüyor. Ankara Tabip Odası’ndan yapılan açıklamada, “Ankara sağlık meslek ve emek örgütleri olarak yapmak istediğimiz anma polis tarafından engelleniyor” denildi.

Oya Ersoy: Sağlık çalışanlarını kimse görmesin diye kalkanlar siper ediliyor

Yaşanan duruma tepki gösteren Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Oya Ersoy’da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Sağlık çalışanlarını kimse görmesin diye kalkanlar siper ediliyor” dedi

Ersoy, şunları söyledi: “Sağlık çalışanlarını kimse görmesin diye kalkanlar siper ediliyor. Sağlık çalışanları tükeniyor, kendinizi de siper etseniz gün gibi ortada! Siz örtmeye çalışıyorsunuz diye bizim mücadelemiz görünmez değildir! COVID-19 derhal meslek hastalığı sayılsın!

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER