A3 Haber

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten İran Dışişleri Bakanı’na tepki

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten İran Dışişleri Bakanı’na tepki

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten İran Dışişleri Bakanı’na tepki
Aralık 12
12:16 2020

AKP’li Çelik, Ankara Büyükelçisi Ferazmend’ı Dışişleri Bakanlığı’na çağıran İran’a tepki gösterdi. Çelik, “Haddini aşan İranlı siyasetçiler Cumhurbaşkanımız hakkında konuşurken saygılı olmalıdır. İran’ın zor zamanlardaki dostu Cumhurbaşkanımıza saldıranlar, kendi ülkelerinin düşmanlarını sevindiriyorlar” dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara Büyükelçisi Ferazmend’ı Dışişleri Bakanlığı’na çağıran İran’a tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımları şöyle:

  • Bazı İranlı siyasetçilerin Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı çirkin dili kınıyoruz. Bu İranlı siyasetçiler İran’ı her zaman dost ve kardeş ülke olarak gören Cumhurbaşkanımızla, İran’ın düşmanlarını birbirine karıştıracak kadar pusulalarını kaybetmişler.
  • İran’ın karşı karşıya kaldığı yaptırımlar ve dayatmalar karşısında herkes susarken, sesini yükselten sadece Cumhurbaşkanımız olmuştur. Cumhurbaşkanımız kardeş İran’a yapılan haksızlıklara her zaman karşı çıkmıştır.
  • Haddini aşan İranlı siyasetçiler Cumhurbaşkanımız hakkında konuşurken saygılı olmalıdır. İran’ın zor zamanlardaki dostu Cumhurbaşkanımıza saldıranlar, kendi ülkelerinin düşmanlarını sevindiriyorlar.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER