A3 Haber

Hırsızlar kabloları kesti: Altı köy internetsiz kaldı

Hırsızlar kabloları kesti: Altı köy internetsiz kaldı

Hırsızlar kabloları kesti: Altı köy internetsiz kaldı
Aralık 12
20:34 2020

Tokat’ta iki kişi, internet kablolarını baltayla keserken jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. İki kişinin kestiği kablolar nedeniyle altı köy internetsiz kaldı.

Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Çakır köyünde akşam saatlerinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 18 yaşındaki Fatih U. ile 18 yaşındaki Kaan Ş.  otomobille köye gitti. İki kişi yanlarında getirdikleri baltayla direklere çıkıp internet kablolarını kesti.

Durum fark edilince jandarma ekipleri Fatih U. ve Kaan Ş.’yi suçüstü yakaladı. İnternet kablolarını keserken yakalanan iki kişi gözaltına alındı.

Öte yandan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği için Kaan Ş.’ye 3 bin 150 lira Fatih U.’ya ise sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği, ayrıca ehliyetsiz ve alkollü araç kullandığı için toplam 6 bin 851 lira para cezası kesildi. İki kişinin kestiği kablolar yüzünden ilçede altı köy internetsiz kaldı. Çakır, Demirtaş, Hacıbükü, Ocakbaşı, Çeşmeli ve Ağcalan köylerinde yeniden internet erişimi sağlanması için ekipler çalışma başlattı. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER