A3 Haber

Bir günde ikisi hekim altı sağlık çalışanı daha Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi

Bir günde ikisi hekim altı sağlık çalışanı daha Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi

Bir günde ikisi hekim altı sağlık çalışanı daha Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi
Aralık 14
10:03 2020

Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) verilerine göre bir günde altı sağlık çalışanı daha yaşamını yitirdi.

A3 Haber Merkezi | TTB’den yapılan açıklamalarda son 24 saatte İstanbul’da Uzman Dr. Ertaç Altuner, Kütahya’da Hanım Kakaç, Osmaniye’de İsmail Has, Mersin’de Ramazan Öz, Erzincan’da Ahmet Yıldız ve Isparta’da Ortopedi Uzmanı Dr. Adnan Kömüroğlu koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

İstanbul’da özel bir hastanede çalışan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertaç Altuner, koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitirdi. Ankara Tabip Odası, sosyal medya hesabından, “İstanbul’da özel bir hastanede çalışan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertaç Altuner’i Covid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm tıp camiasına başsağlığı diliyoruz” mesajı paylaştı.

Ankara Tabip Odası, bir diğer paylaşımında “Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık işçisi olarak çalışan Hanım Kakaç’ı covid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık emekçilerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Osmaniye’de özel bir hastanede otomasyon görevlisi olarak çalışan İsmail Has, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. TTB Twitter hesabından duyurdu.

Mersin Tarsus Devlet Hastanesinde eczane teknisyeni olarak çalışan Ramazan Öz de Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Eğitim ve Araştırma Hastanesinde laboratuvar teknisyenliği yapan Ahmet Yıldız, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Isparta SSK Hastanesi’nden emekli Ortopedi Uzmanı Dr. Adnan Kömüroğlu da Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER