A3 Haber

Uşak’ta iki günde üçüncü doğalgaz patlaması

Uşak’ta iki günde üçüncü doğalgaz patlaması

Uşak’ta iki günde üçüncü doğalgaz patlaması
Aralık 15
14:41 2020

Uşak’ta dün iki ayrı adreste meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamanın ardından bugün de bir başka evde yine doğal gaz kaynaklı patlama oldu. Patlamayla birlikte çıkan yangın itfaiye tarafından söndürülürken, yaşlı bir çift hafif yaralandı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde 112 Acil Servis ekiplerinin yaralı kadını sırtında ambulansa taşıdığı görüldü.

Uşak’ta dün iki farklı noktada meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu altı kişi yaralandı. Korkutan olaylara bugün bir yenisi daha eklendi. Sabah saatlerinde kentte bir doğalgaz patlaması daha meydana geldi. Patlamada iki kişi yaralandı

Olayda, bir apartmanın üçüncü katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Cihan ve Fatma Özer isimli karı kocanın yaralandığı ve sağlık ekipleri tarafından Uşak Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri bölgede çalışmalara başladı. Kentte dün iki farklı noktada doğalgaz patlamasında altı kişi yaralanmıştı.

Uşak Valiliği ve Uşak Belediyesi vatandaşları, “Yetkili personel gelmeden kesinlikle hiçbir vatandaşımızın kutularda oynama yapmamaları, kombilerdeki vanaları ve şartelleri kapalı tutmaları gerekmektedir” şeklinde uyarmıştı.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER