A3 Haber

İzmir’de sokak ortasında ateş açıldı: Biri ağır iki çocuk yaralandı

İzmir’de sokak ortasında ateş açıldı: Biri ağır iki çocuk yaralandı

İzmir’de sokak ortasında ateş açıldı: Biri ağır iki çocuk yaralandı
Ocak 05
08:01 2021

İzmir Konak’ta Erol S. ve Ömer S. adlı iki saldırgan kavgalı oldukları bir ailenin evine rastgele ateş açtı. Saldırıda sokakta bulunan ve kurşunların isabet ettiği 15 yaşındaki K.C.K. ağır, 6 yaşındaki kardeşi D.K. hafif şekilde yaralandı.

Olay dün 20.00 sıralarında Murat Mahallesi 2505 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Erol S. ve Ömer S. kavgalı oldukları ileri sürülen ailenin evinin bulunduğu sokağa otomobille geldi. Araç içerisinden, ellerindeki tabanca ile rastgele ateş eden ikil saldırgan hızla olay yerinden uzaklaştı. Mahallede korku ve paniğe neden olan saldırı sırasında sokak üzerinde bulunan K.C.K. ve D.K. adlı çocuklara kurşunlar isabet etti. Kanlar içerisinde yere yığılan çocukları gören yakınları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, yaralı çocuklar ise sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralılardan K.C.K.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi. D.K.’nin bacağından hafif şekilde yaralandığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alırken, kaçan şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER