A3 Haber

Melek İpek kendisine kelepçe takıp sabaha kadar işkence eden kocasını öldürdü

Melek İpek kendisine kelepçe takıp sabaha kadar işkence eden kocasını öldürdü

Melek İpek kendisine kelepçe takıp sabaha kadar işkence eden kocasını öldürdü
Ocak 08
15:46 2021

Melek İpek adlı kadın, kendisine kelepçe takarak sabaha kadar işkence eden, “Seni de çocukları da öldüreceğim” diyen kocası Ramazan İpek’i av tüfeği ile öldürdü.

A3 Haber Merkezi | Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde Ilıca Mahallesi’nde yaşayan 31 yaşındaki Melek İpek saat 08.00 sıralarında, ellerini kelepçeleyip kendisini çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek’i av tüfeği ile vurarak öldürdü. Melek İpek’in aktardığına göre servis şoförlüğü yapan ve 12 yıldır evli olduğu 36 yaşındaki Ramazan İpek, dün gece yaşadıkları müstakil evde kendisine kelepçe takarak çıplak şekilde saatlerce dövdü ve tecavüz etti.

“Eve ateş edip tehdit etti”

İşkence ve dayaktan gözleri şişen ve morluk oluşan Melek İpek halsiz kalırken, eşi Ramazan İpek kendisini ve iki çocuğunu öldüreceğini belirterek, elindeki tüfekle eve ateş edip sabaha karşı servise çıkmak üzere evden ayrıldı. Elleri kelepçeli halde av tüfeği ile bekleyen Melek İpek, Ramazan İpek döndüğünde, “Gelme bu eve, defol git” dediğini çıkan arbede sırasında tüfek ateş alınca vurulduğunu anlattı.

İpek ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Melek İpek’i çıplak vaziyette elleri kelepçeli buldu. Kelepçeleri açılan Melek İpek’e ambulansta müdahale edildi.

DHA’nın aktardığına göre Çiftin iki çocuğu olay yerinden uzaklaştırılırken, Melek İpek gözaltına alındı. Ramazan İpek’in geceki kelepçeli işkenceden önce sosyal medya hesabından ‘Alkolün müptelası değiliz’ diye viski fotoğrafı paylaştığı ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Ramazan İpek’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER