A3 Haber

Kadın cinayeti: Boya ustası eşini öldürüp iki çocuğunu ağır yaraladı, intihar girişiminde bulundu

Kadın cinayeti: Boya ustası eşini öldürüp iki çocuğunu ağır yaraladı, intihar girişiminde bulundu

Kadın cinayeti: Boya ustası eşini öldürüp iki çocuğunu ağır yaraladı, intihar girişiminde bulundu
Şubat 11
14:19 2021

İzmir’de Baykent Ü., eşi Saime Ü.’yü bıçaklayarak öldürüp, çocukları Hamit Fatih Ü. ve Zehra Ü.’yü yaraladıktan sonra, aynı bıçağı göğsüne saplayıp, intihar girişiminde bulundu.

A3 Haber Merkezi | İzmir’in Bergama ilçesine bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi Fesleğen Sokak’taki evde bugün saat 09.30 sıralarında, inşaatlarda boya ustası olarak çalışan 42 yaşındaki Baykent Ü., iddiaya göre cinnet getirip, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşi 40 yaşındaki Saime Ü.’yü öldürdü. Ardından da çocukları dokuz yaşındaki Hamit Fatih Ü. ve beş yaşındaki Zehra Ü.’yü yaralayıp, aynı bıçağı göğsüne saplayarak, intihar girişiminde bulundu.

Eve gelen polis ekipleri, Saime Ü.’nün cansız bedeni ile yaralı baba ve iki çocuğu ile karşılaştı. Yaralanan Hamit Fatih Ü. ve Zehra Ü. ile Baykent Ü. ambulansla Bergama Necla -Mithat Öztüre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumları ağır olan çocuklar ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Baykent Ü. de ilk müdahalenin ardından Çiğli Bölge Hastanesi’ne sevk edildi. Göğsünün sol tarafından kendini bıçakla yaralayan Baykent Ü.’nün sağlık durumum iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Baykent Ü.’nün, psikolojik sorunları bulunduğu, bu nedenle bir süredir ilaç kullandığı ileri sürüldü. Ölen anne Saime Ü’nün cesedi ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Bergama Necla – Mithat Öztüre Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ocak ayında 23 kadın erkekler tarafından öldürüldü

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun 2021 Ocak ayı verilerine göre geçen ay 23 kadın erkekler tarafından öldürülürken 14 kadın şüpheli bir şekilde ölü bulundu.

2020’de 300 kadın öldürüldü 171 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun 2020 yılı raporuna göre, 300 kadın erkekler tarafından öldürüldü, 171 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER