YaÅŸlı kadının ErdoÄŸan’a isyanı: “Açım ben, açım”

CHP’li Tuncay Özkan, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ile İçiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yer aldığı bir videoyu paylaÅŸtı. Videoda bir kadın, ErdoÄŸan’a “Açım ben, açım” diye seslendi. CHP’li Özkan, “Saraya taşınınca yoksulluÄŸun sesini duymaz oldu. Açım diyeni duymayan CumhurbaÅŸkanı olur mu? Milleti açken sarayda tok yatılır mı?” dedi.
AKP’li CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ile İçiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Elazığ Harput ziyaretinde oldukça çarpıcı anlar bir an kameralara takıldı.
CHP Genel BaÅŸkan BaÅŸdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaÅŸtı. Videoda, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ve Bakan Soylu, bir grup yurttaÅŸla görüştüğü görülüyor. Daha sonra bir kadın, oÄŸlunun askerden geldiÄŸini, kendisinin de ameliyatlı olduÄŸunu belirterek, ErdoÄŸan’a, “Açım ben, açım” diye seslendi.
Görüntüleri paylaÅŸan CHP’li Özkan, “Saraya taşınınca yoksulluÄŸun sesini duymaz oldu. Açım diyeni duymayan CumhurbaÅŸkanı olur mu? Milleti açken sarayda tok yatılır mı?” dedi.
Saraya taşınınca yoksulluğun sesini duymaz oldu. Açım diyeni duymayan Cumhurbaşkanı olur mu? Milleti açken sarayda tok yatılır mı? pic.twitter.com/fuwbGdo8t8
— Tuncay ÖZKAN (@ATuncayOzkan) February 13, 2021