A3 Haber

Ahmet Kural’ın beş yıla kadar hapsi istendi

Ahmet Kural’ın beş yıla kadar hapsi istendi

Ahmet Kural’ın beş yıla kadar hapsi istendi
Şubat 19
15:56 2021

Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği suçlamasıyla yargılanan Ahmet Kural’ın bir yıl bir aydan, beş yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

A3 Haber Merkezi | Sıla Gençoğlu’nu şiddete maruz bıraktığı gerekçesiyle yeniden yargılanan Ahmet Kural’ın “hakaret”, “tehdit” ve “basit yaralama” suçlarından bir yıl bir aydan, beş yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Ne olmuştu?

Sıla Gençoğlu, 29 Ekim 2018’de Ahmet Kural’ın Zekeriyaköy’deki evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığını belirterek savcılığa şikayetçi olmuştu. Gençoğlu’nun uzlaşmayı reddetmesi üzerine İstanbul Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu’nca Ahmet Kural hakkında “Hakaret”, “Tehdit”, “Basit yaralama” suçlarından toplam bir yıl bir aydan, beş yıla kadar hapsi istemiyle dava açılmıştı. İddianamede sanık Ahmet Kural ile beş tanığın ifadesine yer verilmişti.

Sıla Gençoğlu, ilk duruşmada yaşadığı şiddeti, “Kafamı duvarlara vurdu. Yere düştüm. Kafamı ve böbreklerimi tekmeledi. İdrarımdan kan geldi” sözleriyle anlatmıştı. Mahkemede dinlenen komşu da, Ahmet Kural tarafından söylenen “Seni geberteceğim” sözlerini duyduğunu anlatmıştı.

Ahmet Kural ise “2017 Mayıs’ında güzel bir ilişkiye başladık. Ancak dünya görüşlerimizin, inançlarımızın farklılığı, arkadaşlarımı hor görmesi nedeniyle ayrılma kararı aldım” demişti.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER