A3 Haber

Kadın cinayeti: Öz ve üvey annesini öldürüp intihar ederek yaşamına son verdi

Kadın cinayeti: Öz ve üvey annesini öldürüp intihar ederek yaşamına son verdi

Kadın cinayeti: Öz ve üvey annesini öldürüp intihar ederek yaşamına son verdi
Mart 01
12:55 2021

İstanbul’da Murat Berk, öz annesi Gülsüm Berk ve üvey annesi Güler Kaya’yı tabancayla öldürdükten sonra yaşamına son verdi.

A3 Haber Merkezi | İstanbul’un Silivri ilçesine bağlı Çanta Balaban Mahallesi’nde yaşayan 33 yaşındaki Murat Berk, önceki gece saatlerinde 53 yaşındaki annesi Gülsüm Berk ve 51 yaşındaki üvey annesi Güler Kaya’yı tabancayla öldürdükten sonra yaşamına son verdi.

Sağlık ekiplerinin incelemesinde evdeki üç kişinin yaşamını yitirdiğini belirlendi. Nöbetçi savcının olay yerinde incelemesinin ardından üç kişinin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Murat Berk, Gülsüm Berk ve Güler Kaya’nın cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeler, kara yolu ile memleketleri Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Çatak köyü mezarlığında, yakınları ve köylülerin katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Murat Berk’in babası Aziz Berk’in ise iki yıl önce yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ocak ayında 23 kadın erkekler tarafından öldürüldü

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun 2021 Ocak ayı verilerine göre geçen ay 23 kadın erkekler tarafından öldürülürken 14 kadın şüpheli bir şekilde ölü bulundu.

2020’de 300 kadın öldürüldü 171 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun 2020 yılı raporuna göre, 300 kadın erkekler tarafından öldürüldü, 171 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER