A3 Haber

Bakan Pakdemirli: Erdoğan yüzyılın lideri ama içeride muhalefet olduğu için bu görünmüyor

Bakan Pakdemirli: Erdoğan yüzyılın lideri ama içeride muhalefet olduğu için bu görünmüyor

Bakan Pakdemirli: Erdoğan yüzyılın lideri ama içeride muhalefet olduğu için bu görünmüyor
Mart 11
23:12 2021

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Cumhur İttifakı dışında siyaset yapanların “yalanın ipine sarılıp iftira siyaseti yaptıklarını” savundu. Erdoğan’ın “yüzyılın lideri” olduğunu iddia eden Pakdemirli, bunu ABD’nin önceki başkanı Donald Trump’ın da söylediğini ancak Türkiye’de içeride muhalefet olduğu için bunun görülemediğini öne sürdü.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AKP Erzurum teşkilatını ziyaretinde muhalefeti eleştirdi. AKP’li olmayı çok önemsediğini söyleyen Pakdemirli, “Çünkü AK Parti’nin dışındaki siyaset ve Cumhur ittifakımızın dışındaki siyasete baktığımız zaman, ağırlıklı yalan ipine sarılanlarla, iftira siyaseti yapanların doğru dürüst eleştiri ortaya koyup çözüm önerileri koymayanların yaptığı siyaset. Buradaki siyasetin topluma, millete, kalkınmaya çok önemli faydası olmaz diye düşünüyorum” dedi.

DHA’da yer alan habere göre Pakdemirli, “Erzurum’un kurtuluşunun 103’üncü yıldönümü törenleri” ile Bakanlık tarafından düzenlenen toplantılara katılmak üzere bugün Erzurum’a gitti.

“AKP’li olmayı çok önemsiyorum” 

Günün son ziyaretini AKP İl Başkanlığı’na yapan Pakdemirli, partililerle buluştu. AKP’nin umudun, cesaretin partisi olduğunu iddia eden Pakdemirli, “Asırlar boyunca kurulan köprünün kilit taşı. Bugün ülkede neyin mücadelesini veriyorsak, vatanca, milletçe neyin mücadelesini veriyorsak AK Parti’de onların aslında kilit taşı ve kilit kodları. Partimiz, birliğin beraberliğin kardeşliğin partisi. Türklerin tarihinin son kalesi Türkiye ise AK Parti’de bu davanın bana göre en önemli temsilcisi o yüzden hepimiz doğru yerdeyiz. Tüm partiler hizmet için var, tüm partilere saygımız var. Ama şu kadar da ileri gidebiliyoruz, hak ile batılın savaşına doğrunun hakkın yanında olmak anlamında AK Partili olmayı çok çok önemsiyorum, önemli buluyorum” diye konuştu.

“Bu yüzyılın lideri de Recep Tayyip Erdoğan’dır”

Yaklaşık 15 yıl AKP’nin hiçbir kademesinde çok önemli bir yerinin olmadığını ve günün birinde Cumhurbaşkanı tarafından bakan olarak görevlendirildiğini söyleyen Pakdemirli, “Siz teşkilatlar hizmet edin, göreviniz olup olmadığına bakmayın. Üyelik en önemli göreviniz. AK Partili olmak, Recep Tayyip Erdoğan’ın mesai arkadaşı olmak çok önemli. Türkiye açısından her yüzyılın bir lideri vardır, bana göre bu yüzyılın lideri de Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunu sadece ben söylemiyorum, daha yeni seçimi kaybeden Donald Trump, Erdoğan’a ‘uluslararası bir siyası oyuncu’ diyor. Bu, dışarıdan çok daha rahat gözüküyor. İçeride ister istemez muhalefet olunca bazı şeyler gölgeleniyor. Bugün türlü türlü oyunlara ve sıkıntılara rağmen milletçe Cumhurbaşkanımızın yanında durduğumuz sürece inşallah Cumhurbaşkanımız başarılarına başarı katarak Türkiye’yi daha iyi konuma getirecek” ifadelerini kullandı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER