A3 Haber

Okul servisinde vahşet: Oğluyla kavga ettikleri gerekçesiyle iki çocuğu öldürdü

Okul servisinde vahşet: Oğluyla kavga ettikleri gerekçesiyle iki çocuğu öldürdü

Okul servisinde vahşet: Oğluyla kavga ettikleri gerekçesiyle iki çocuğu öldürdü
Mart 12
13:35 2021

Servet B., oğlu ile kavga ettikleri iddiasıyla tartıştığı sekizinci sınıf öğrencisi Tunç T. ve Kaan T.’yi okul servisinde tabancayla vurarak öldürdü.

Çorum’un Alaca ilçesine bağlı İmat köyünde saat 11.30 sıralarında Servet B., oğlu ile kavga ettiklerini öne sürdüğü 14 yaşındaki sekizinci sınıf öğrencileri Tunç T. ve Kaan T. ile bulundukları serviste tartıştı.

Servet B., tartışma bahanesiyle iki çocuğa ateş etti. Servet B. kaçarken, yaralanan çocuklar ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Tunç T. ve Kaan T. doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Servet B. jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Köyde geniş güvenlik önlemleri alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aileler arasında husumet varmış

Cinayete ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Şüpheli Servet B. ile öldürdüğü çocukların aileleri arasında husumet bulunduğu, bu nedenle davalık oldukları belirtildi. Köyün önde gelen isimlerinin araya girmesiyle bir süre önce tarafların barıştırıldıkları ifade edildi.

Bu arada katil zanlısı eski muhtar Servet B.’nin ismi açıklanmayan eşinin de kocasının öldürdüğü 2 çocuğu olaydan önce azarladığı iddiasıyla, olayla ilgili soruşturma kapsamında jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Tutuklandı

​Çorum’un Alaca ilçesinde oğlunun kavga ettiği 8’inci sınıf öğrencisi Tunç Taşar ve Kaan Hakverdi’yi okul servisinde tabancayla vurarak öldürdükten sonra jandarma tarafından yakalanıp, gözaltına alınan Servet Başbuş, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgusu tamamlanan Servet Başbuş, tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER