A3 Haber

Bakanlık duyurdu: Twitter, Türkiye’de temsilci atayacak

Bakanlık duyurdu: Twitter, Türkiye’de temsilci atayacak

Bakanlık duyurdu: Twitter, Türkiye’de temsilci atayacak
Mart 20
00:40 2021

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter’ın Türkiye’de temsilci bulunduracağını açıkladı. Sayan, “Bir sonraki adım ise internet trafiği bant genişliğinin daraltılmasıydı. Bu yaptırım uygulanmadan, Twitter’ın temsilci atama kararını bildirmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter’ın Türkiye’de temsilci bulunduracağını bildirdi.

Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Artık Twitter da Türkiye’de temsilci bulunduracak! Türkiye’den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan Twitter da temsilci atayacağını bildirdi” dedi.

“YouTube, TikTok ve Facebook’un da aralarında bulunduğu ağlar uygulanan idari para cezalarının ardından temsilci atayacaklarını bildirdiler” diyen Sayan, “Temsilci bildirmeyen; Twitter, Periscope ve Pinterest’e kanunun emrettiği şekilde Ocak 2021’de Reklam Yasağı Kararı uygulanmıştı” ifadelerini kullandı.

Sayan, şunları söyledi: “Bir sonraki adım ise internet trafiği bant genişliğinin daraltılmasıydı. Bu yaptırım uygulanmadan, Twitter’ın temsilci atama kararını bildirmesini memnuniyetle karşılıyoruz.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER