A3 Haber

Kadın cinayeti: Apartman dairesine çatıdan girip eşini katletti

Kadın cinayeti: Apartman dairesine çatıdan girip eşini katletti

Kadın cinayeti: Apartman dairesine çatıdan girip eşini katletti
Mart 23
07:53 2021

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 52 yaşındaki Erkan Sivrikaya, boşanma aşamasındaki eşi iki çocuk annesi 50 yaşındaki Meral Sivrikaya’yı öldürdü. Altı katlı binanın çatısından sarkıttığı iple beşinci katta oturan kızının yanında kalan eşini öldüren Erkan Sivrikaya, kaçarken apartman sakinlerince yakalanıp polise teslim edildi.

Olay gece yarısı Hacıkaplanlar Mahallesi Kayalık Caddesi’ndeki altı katlı Çimen Apartmanında meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olan Meral Sivrikaya, iki hafta önce kızı Özlem Yılmaz’ın yanında kalmaya başladı. Erkan Sivrikaya, kızının yaşadığı apartmana gitti. Kapının kendisine açılmaması üzerine Erkan Sivrikaya, korkunç bir plan yaptı. Erkan Sivrikaya, kapının açılmaması üzerine ip alarak apartmanın çatısına çıktı. Çatıdan iple ilk olarak altıncı kattaki dairenin balkonuna, sonra da kızının yaşadığı beşinci kata sarkarak inen Erkan Sivrikaya, eve girip yanında getirdiği bıçakla iki çocuğunun annesi Meral Sivrikaya’yı bıçakladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Erkan Sivrikaya, elinde bıçakla apartmandan kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalandı, daha sonra olay yerine gelen polise teslim edildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Erkan Sivrikaya’yı gözaltına aldı. Çok sayıda bıçak darbesi alan Meral Sivrikaya ise sağlık ekibinin müdahalesine rağmen balkonda hayatını kaybetti. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER