A3 Haber

İki trafik kazasında yedi kişi yaşamını yitirdi 12 kişi yaralandı

İki trafik kazasında yedi kişi yaşamını yitirdi 12 kişi yaralandı

İki trafik kazasında yedi kişi yaşamını yitirdi 12 kişi yaralandı
Mart 27
21:53 2021

Düzce’de eski İstanbul karayolunda yolcu otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada üç kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı. Şırnak’ta hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada dört kişi yaşamını yitirdi, iki kişi yaralandı.

A3 Haber Merkezi | Düzce’nin Akçakoca ilçesi ile Sakarya’nın Kocaali ilçesi arasındaki eski İstanbul karayolunun Edilli mevkisinde akşam saatlerinde, İstanbul istikametine giden yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobil büyük hasar görürken, otobüs ise çarpışmanın etkisiyle bariyerlere çarparak durdu.

Can pazarının yaşandığı kazanın ardından haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilde bulunan dört kişiden sürücü Fuat Karagöz ile Fikret Yaman ve Semiha Mumcuoğlu’nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirlerken, bir kişi ise ağır yaralandı. Bariyerlere çarparak duran otobüste ise dokuz yolcu yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Şırnak’ta otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı

Şırnak’ın İdil ilçesinde Şırnak-Mardin karayolunun 10’uncu kilometresinde akşam saatlerinde Abdullah Dündar yönetimindeki hafif ticari araç, İdil ilçesinin Aslantepe köyü mevkisinde Osman Urat yönetimindeki otomobille çarpıştı. Hatalı sollama sonucu meydana geldiği öne sürülen kazada, otomobil sürücüsü Osman Urat ile araçta bulunan Kezban Aşkın ve üç yaşındaki Roni Aşkın ile hafif ticari aracın sürücüsü Abdullah Dündar ile yolcu konumunda bulunan Mehmet Ali Önder ve Veli Önder yaralandı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçlarda bulunanlardan Kezban Aşkın, Osman Urat, Abdullah Dündar ve Mehmet Ali Önder’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan Roni Aşkın ve Veli Önder, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İdil Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların, hastanenin acil servisinde tedavileri sürerken, kazada yaşamı yitiren dört kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER