A3 Haber

Barışmak için buluşan iki aile çatıştı: İkisi ağır altı yaralı!

Barışmak için buluşan iki aile çatıştı: İkisi ağır altı yaralı!

Barışmak için buluşan iki aile çatıştı: İkisi ağır altı yaralı!
Nisan 06
08:46 2021

İzmir Konak’ta Zafertepe mahallesinde çocuk kavgasına aile büyüklerinin katılmasıyla çıkan gerginliğin sona erdirilmesi amacıyla yapılan girişim sonucu iki aile barışmak amacıyla bir araya geldi. Taraflar arasında çıkan tartışma bir anda tabanca ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Silah sesleri çevrede endişe yaratırken, ikisi ağır altı kişi yaralandı.

Olay dün saat 23.00 sıralarında Zafertepe Mahallesi 536 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, geçtiğimiz günlerde iki aileye mensup çocuklar arasında çıkan kavgaya büyükler de karışınca gerginlik yaşandı. Aradaki husumetin büyümemesi için çevredeki ortak arkadaşlarının girişimi ile iki aile barışmak amacıyla bir araya geldi. Barış görüşmesi sırasında taraflar arasındaki gerginliğin artmasıyla sözlü tartışma başladı. Hakaret eden aile bireyleri, ardından tekme-yumruk darbeleriyle birbirlerine saldırdı.

Aileleri barıştırmak amacıyla buluşturan yakınlarının ayırmaya çalışmasına rağmen tekme ve yumruklu kavga, bir anda bıçak ve silahların kullanıldığı çatışmaya dönüştü. Pompalı tüfek ve tabanca ile açılan ateş sonucu Muhammet B., Zübeyde B., Hamide B., Serkan İ., Burhan B. ve Ramazan Y. vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçma ve mermilerle yaralandı.

Çevrede oturanların panik ve korku yaşadığı olay yerine ihbar üzerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, yaralıların bazıları ambulans ile bazıları ise vatandaşlar tarafından hastanelere götürüldü. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan, Serkan İ. ile Muhammed B.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, olaya karıştığı iddia edilen Ali İ. ve Muhammed İ. suç aletleri ile birlikte kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER