A3 Haber

Belediyenin resmi aracında skandal görüntüler…

Belediyenin resmi aracında skandal görüntüler…

Belediyenin resmi aracında skandal görüntüler…
Nisan 28
18:08 2021

Karşıyaka Belediyesi’ne ait olduğu ileri sürülen 35 AE 9390 plakalı resmi araca ait skandal görüntüler sosyal medyada çok paylaşılanlar arasına girdi. Personelin, resmi aracı özel işlerinde kullandığı ortaya çıktığı görüntülerde araçtan inen şahsın içkili olması tepki çekti.

A3 Haber Merkezi | İzmirdesondakika adlı Instagram hesabında yayımlanan görüntülere göre CHP’li Karşıyaka Belediyesi’ne ait bir araçtan inen şahsın içkili olması tepki çekti. 35 AE 9390 resmi plakalı aracın, belediye personelinin özel işlerinde kullanıldığı iddia edildi. Vatandaş tarafında çekilen videoda resmi plakalı araçtan indiği görülen şahsın içkili olduğu belirtildi.

Sosyal medyada infial yaratan görüntülerin ardından herhangin bir resmi açıklama gelmedi. Bir yurttaşı çektiği görüntülere ilişkin video açıklamasında, “Dün akşam saatlerinde Karşıyaka Belediyesi’ne ait olduğu öne sürülen otomobil içerisindeki alkollü şahıslar, vatandaş kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde araç içerisinden inen ve aşırı alkollü olduğu görülen bir kişi yer alırken, araç şoförünün de alkollü olduğu iddia edildi. Görüntüler kaydeden vatandaş, “Karşıyaka’da belediye aracı olan bu otomobil içerisinde 3 alkollü şahıs vardı. birini eve bıraktılar. Şoför de alkollü! Bu şahıslar belediyenin halka hizmet için zimmetlediği bir araçla nasıl oluyor da bu şekilde gezebiliyorlar ve şahsi olarak kullanabiliyorlar?” ifadeleri yer aldı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER